Lauantaina tehtiin ruutu ja seuruuta. Ruutu ensiksi kosketusalustalla. Ekalla kerralla Tara olevinaan merkkasi ruudun, mutta lähti kuitenkin väärään suuntaan juoksemaan. Pysäytin ja korjasin, mutta koiralla ei ollut hajuakaan mihin juosta jotenka kävin näyttämässä ruudun. Sitten otettiin uusiksi ja tehtiin kaksi onnistunutta ruutua =)

Sitten seuruuta otettiin melko pitkä kaavio kaikkien temponvaihtelujen kanssa. Juoksussa käännös oikealle on vähän vaikea, Tara valuu siitä vähän ulos eli ei seuraa niin tiiviinä kuin muutoin. Palkkasin siitä lopuksi kainalopalkalla. Muut käännökset sujuivat hyvin ja kontakti pysyi koko ajan. Muut juoksukäännökset tuottivat liukkauden takia ongelmia vain ohjaajalle ;)

Eilen tehtiin noutoja pitkällä matkalla, aiheena palautusvauhti. Kapulana oli siis puukapula. Alku tehtiin liikkeenomaisesti, mutta kun Tara juoksi takaisin päin vapautin sen lennosta lelulle. Se on oppinut nyt hyvin irrottamaan kapulan juostessa, joten palautusvauhti oli jo paljon parempi koska lelupalkasta oli heti hyötyä. Olin palautuksiin tosi tyytyväinen =) Sitten tehtiin luoksetuloja, pari suoraa ja pari seisomista. Ensin heitin pallon samalla käskyn aikana, toisella kertaa ensin käsky ja sitten palkka. Ja lopuksi suoria, että vauhti ei hiivu!

Sen jälkeen tehtiin vielä jääviä: seisominen meni nyt ensimmäisellä kerralla oikein. Näköjään oli nyt koiralla korvat käytössä;) Sitten pari maahanmenoa ja leikkiä. Tänään otetaan vain tunnari ja kakeja sisällä.