Tiistaina otettiin jääviä, seuruuta, ruutu ja kakeja.

Jäävissä ensin pari maahanmenoa, jotka menivät hyvin. Seuraavaksi seisomista. Tara meni pari kertaa istumaan ja jouduin korjaamaan sitä, ennenkuin se uskoi. Tehtiin sen jälkeen kolme onnistunutta seisomista ja lopetettiin siihen, eikä otettu enää istumista kun muutenkin sitä tarjosi :)

Seuruussa käännöksiä ja eri tempoja ja palkaksi kainalopalkka. Ruudussa tehtiin kaksi ruutua täydeltä matkalta alustalle ja kaksi noin kolmesta metristä ilman alustaa, jolloin pysäytin käskyllä ja heitin palkan taakse. Lopuksi vähän kakevaihtoja ja syömään =)

Eilen tehtiin tunnari, hyvin malttoi Tara haistella ja palkkasin siitä, kun haisteli omaa. Illalla ruutu ja taas kaksi pitkältä matkalta, kaksi lyhyelt ilman alustaa. Nyt lyhyempi matka oli jo noin kymmenen metriä. Pysähtyi käskystä, mutta saisi olla terävämpi. Pitää eriksen treenaita tuota pysähtymisen nopeutta, että varmasti ruudussa kuuntelee heti eikä jää vaeltelemaan tai ajaudu ulos ruudusta. Heitin taas lelun ruudun taakse ja leikittiin yhdessä ruudussa.