Perjantaina ei otettu muuta kuin kakeja. Ohaajaja ja koira oli matkustuksesta vähän väsyneitä:) Kaikkia vaihtoja noin viiden metrin päästä, namipalkan heitin vaihtelevien sarjojen/yksittäisten vaihtojen jälkeen koiran taakse.

Lauantaina voittajan seuruu käskytyksellä. Hyvin meni, mielestäni koira kyllä edisti jonkun verran, mutta liikkurin silmään ei pistänyt. Kontakti ja tiiviys olivat mieleeni=) Sitten otettiin jäävät erillisinä liikkeinä, ja liikkuri avusti kertomalla heti, kun koira oli tehnyt oikean asennon. Istuminen meni kerralla hyvin, maahanmeno olisi saanut olla hiukka nopeampi. Nyt kuitenkin halusin harjoitella kuuntelua. Seisomisen jouduin käydä kerran korjaamassa, mutta sen jälkeen Tara jäi seisomaan. Lopuksi suoraa seuruuta ja liikkuri huuteli "käskyä". Tärkeää välillä muistaa tehdä näitä, ettei koira ala himmaamaan. Pahimmat ennakoijat eivät nimittäin lopulta lähde edes liikkeelle tai pysähtyvät metrin jälkeen, jos on tehty liikaa liikkeenomaisia jääviä! (Nimim. kokemusta on)

Sunnuntaina otettiin kaksi ruutua ensin kaukaa, ja koira juoksu vauhdikkaasti vaikka saikin pomppia ihan kunnolla, kenttää ei ollut ihan hetkeen aurattu. Sitten otettiin kaksi ruutua noin kolmen metrin päästä, tässä lähinnä ideana paikan varmistus.

Tänään kaksi pitkän matkan ruutua. Liikkeiden aluksi merkkuutin ruudut, Tara on nyt oppinut onneksi sen eikä (ainakaan vielä) karkaa kuitenkaan ruutuun. Lähtee jo sivulta, ei tarvitse enää hetsailla. Ekalla kerralla Tara ei nähnyt heti alustaa, joten himmassi ekojen tötteröiden kohdalla. Korjasi kuitenkin heti alustalle, kun se näkyi. Toisella kerralla teki tosi vauhdikkaan ruudun=) Lopuksi yksi läheltä (noin kolmesta metristä) alustalla ja kaksi ilman alustaa, jolloin pysäytin koiran "seis"-käskyllä. Tara meni tosi taakse ruudussa, mutta oli rajojen sisällä. Heitin lelun sen taakse ruudun yli, haluan koiran mielummin keskilinjan taakse  kuin liian eteen, ettei rupea pysähtymään ennen aikojaan:) Lopuksi leikkiä ruudussa ja iltaruoka.