Eilen olin jo ehtinyt kirjoittaa treeneistä, mutta netti kaatui enkä jaksanut aloittaa alusta.. Uusi yritys:) Tunnaria on nyt tehty vielä yhden piilottamisella ja siirrytty ulos, kun ei enää niin kauhean kylmäkään ole. Ulkona on tullut hyvin vauhtia ja eilen otettiin kolme tunnaria (jokainen puhtaalla kapulalla). Kaksi meni tosi hyvin, mutta kolmannella alkoi jo Taran keskittyminen herpaantua. Päätin, että otan seuraavilla kerroilla korkeintaan kaksi toistoa, koska tuo on kuitenkin ehkä enemmän keskittymistä vaativa liike, kuin jotkut vauhtiliikkeet. En ota stressiä väärien lisäämisestä, sillä nyt Tara vielä haistellessa on todella rauhallinen (välit menee laukalla) ja haluaisin sen haistelevan ehkä vielä hieman intensiivisemmin, ennekuin rupean lisäämään vääriä. Toisaalta ihan hyvä, että keskittyy eikä hosu:)

Ruutua on tehty myös paljon, ja on mennyt ihan hyvin. Tosin ruudun merkkaamisessa on ollut ongelmia.. Tara olevinaan merkkaa ruudun, mutta lähetettäessä ei lähdekään ruudun suuntaan vaan lähtee etsimään sitä jostain muualta. Olen tehnyt vielä niin, että käynkin näyttämässä ettei heti ensimmäinen toisto menisi pieleen. Pitää nyt miettiä jotain keinoa, millä saada se merkkaamaan ruutu kunnollla ilman mitään apua. Ehkä pitää tehdä jotain muita liikkeitä ensiksi niin, että Tara vähän keskittyy muutenkin ja tuoda se kentälle niin, että näkisi ruudun heti. En tosin tiedä, pysyykö se sillä mielessä jos välissä tehdään muita liikkeitä mutta kokeillaan. Muuten minusta alkaa voittajan paketti pikkupikku hiljaa olla kasassa. Käydään Varkaudessa 18.02 avoimen kokeissa, josko viimeinen ykkönen nyt tulisi?:)

Voittajaa ajatellen kirjoitan vielä ylös liikkeiden tämänhetkisen tilan:

Seuruu: Kestävyyttä on treenattu paljon, lisäksi eri vaihdot ovat kunnossa lukuunottamatta juoksussa oikealle käännöstä. Häiriötreenejä pitäisi lisätä, on viime aikoina treenattu liian rauhallisissa paikoissa. Vähän edistää, mutta tiiviyteen olen tyytyväinen.

Istuminen: Osaa mennä istumaan, kunhan malttaa kuunnella niitä käskyjä:) Teen kyllä varmaan sitten, kun voittajaan ilmoittautuminen on ajankohtaista, niin että tehdään pelkkää istumista vähän aikaa kuurina.

Luoksetulo: Vauhti on hyvä, seisominen on kaukana vielä vähän "löysä", samoin maahanmeno saisi olla napakampi. Pitää vielä terävöittää niitä.

Ruutu: Meidän vaikein liike... Ohjaajan pitää kyllä tehdä joku asennemuutos, ja alkaa ajatella tätä maailman kivoimpana ja helpompana liikkeenä.. Loppuosaa ollaan harjoiteltu erikseen ja se sujuu. Vielä me tämä liike saadaan kokonaisuudeksi:)

Metalli: Tarttuminen on nopeutunut paljon, mutta vielä lisää vauhtia palautukseen. Tara ei kuitenkaan inhoa metallia, vaan tekee sitä ihan iloisesti.

Hyppynouto: Tässä ei oikeastaan ole mitään ongelmaa, ollaan treenailtu noudon palautusvauhtia ja alan olla siihen puukapulalla tyytyväinen:)

Tunnari: Kyllä tästä vielä liike tehdään, kun ohjaajakin on vihdoin keskinyt miten.. En halua pilata tätä kiirehtimällä, nyt vaan malttia!

Kaket: Kisamatkalta sujuvat jo kaikki vaihdot, välillä pientä epätarkkuutta. Pitää muistaa pitää yllä liikkeiden vauhtia, Taralla vaihdot (esim. istu-maa) joita en niin usein palkkaa, kärsivät nopeasti. Eli: tasapaino yksittäisten vaihtojen, sekä sarjojen palkkaamisen välillä.